onsdag 9 mars 2011

Tagliatelle med kyckling, fetaost och rödlök

Äntligen har jag lagat min första maträtt, och det blev en maträtt från Italien med en liten touch från Grekland. Läs och låt er inspireras!

Ingredienser
4 portioner tagliatelle
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
600 g kycklingfilé
2 msk olivolja
salt och peppar
150 g fetaost
1 påse färsk bladspenat, ca 65 g

Så här gör man

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skala vitlök och rödlök, hacka eller riv vitlöken och skiva rödlöken.
Skär kycklingfilén i strimlor. Stek kyckling, vitlök och rödlök i olivoljan i 5-10 minuter. Krydda med salt och peppar.
Blanda detta med pastan, smulad feta
ost och färsk bladspenat. Servera pastan med bröd och sallad.
















Resultat:
Den här maträtten är hur enkel som helst och jätte god. Jag tycker att fetaosten sätter pricken över i:et i den här maträtten
Svårighetsgrad: 1/5
Smak: 5/5

Receptet är från ICA.se




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar