Ingredienser
4 portioner tagliatelle
1 vitlöksklyfta
1 rödlök
600 g kycklingfilé
2 msk olivolja
salt och peppar
150 g fetaost
1 påse färsk bladspenat, ca 65 g
Så här gör man
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skala vitlök och rödlök, hacka eller riv vitlöken och skiva rödlöken.
Skär kycklingfilén i strimlor. Stek kyckling, vitlök och rödlök i olivoljan i 5-10 minuter. Krydda med salt och peppar.
Blanda detta med pastan, smulad fetaost och färsk bladspenat. Servera pastan med bröd och sallad.
Resultat:
Den här maträtten är hur enkel som helst och jätte god. Jag tycker att fetaosten sätter pricken över i:et i den här maträtten
Svårighetsgrad: 1/5
Smak: 5/5
Receptet är från ICA.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar